Засідання МО вчителів інформатики

Напередодні нового навчального року традиційно відбулося засідання методичного об’єднання учителів інформатики Глинянської ТГ. Основні питання, які було обговорено, - це особливості організації освітнього процесу у 2023-2024 н.р., рекомендації щодо викладання інформатики у новому навчальному році, особливості викладання інформатики у 5-6 класах. Керівник методичного об’єднання учителів інформатики Наталія Вовк познайомила педагогів з рекомендаціями щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 5 -6 класів, які здобувають освіту за новим Державним стандартом базової середньої освіти (інформатична освітня галузь).

Заклади освіти продовжують працювати за модельними навчальними програмами, які було обрано для адаптаційного циклу 5-6 класу. У межах циклу зміна модельної навчальної програми не дозволяється, тому у 6-х класах 2023/2024 навчального року викладання інформативної освітньої галузі продовжується за модельними навчальними програмами, які були обрані у 5-х класах (модельні навчальні програми представлені на офіційному сайті МОН України)

Було відмічено, що учні 5-6-их класів будуть навчатися за відсутності друкованих підручників за чинними програмами, тож варто використовувати електронні копії підручників для 5-6 класу(НУШ) закладів загальної середньої освіти.

Члени методичного об'єднання обговорили багато важливих організаційних питань, поділилися власними ідеями та напрацюваннями, які планують використовувати у роботі з учнями під час цього навчального року.

/Files/images/lyutiy_22/2023-08-29 (4).png

Кiлькiсть переглядiв: 149