Свято осені

День за днем, за тижнем тижні

Непомітно лине час,

Різні зміни дивовижні

Відбуваються круг нас.

Кожен місяць в кожну пору,

На землі нове вбрання.

Й ми самі не те, що вчора, -

Дітвора зроста щодня.

Так, час лине швидко і на зміну одній порі року приходить інша. Кожна пора року чудова і людям до вподоби. Ось линуть останні дні осені, а учні 2-Б класу під керівництвом класного керівника Боргуш М.П. та музичного керівника Остапів В.Б. попрощалися із загадковою, щоразу неповторною у своїй красі осінню. Яка вона не постійна! То ніжна і лагідна, то похмура і непривітна, то весела, то життєрадісна, то мрійлива, то плаксива.

Свято було веселим і цікавим для усіх учнів молодшої школи та гостей. Цей святковий настрій вдалося створити учням 2-Б класу, бо у гостях у чарівної Осені були і її сини – місяці, і хмаринка з краплинками, і листочки, і грибочки, і лісові звірята, і зимуючі пташки, і ягідки калини – дівчатка з 6-Б класу.

Сумно, що відходить Осінь і на зміну прийде холодна зима. Але діти пообіцяли, що з нетерпінням чекають і на чарівну зиму – багату на свята та неповторну у своїй красі. Дали обіцянку, що допомагатимуть пташкам, що зроблять годівнички і насипатимуть у них улюблену їжу пташенят.

/Files/images/osn_2017/DSC_0561_500x333 (1).jpg/Files/images/osn_2017/DSC_0564_500x333.jpg/Files/images/osn_2017/DSC_0569_500x333 (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 225