Участь школярів у міських змаганнях з баскетболу


4 березня 2017 року в приміщенні спортивного залу Глинянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулись ІІ міські змагання з баскетболу серед учнівської молоді. Організаторами турніру є депутат міської ради Лемішка В.І. та учитель фізкультури Глинянської ЗОШ Боргуш А.Б. Змагання відбулись за фінансової підтримки міського голови Шульги І.З., підприємця Чарковського О. та інтернет магазину „Меблі Лем”

Цього року участь у змаганні взяли 3 команди: дві команди випускників Глинянської ЗОШ -„Козаки” та „Мельники” та команда учнів 9 класу школи – „Юніор”. Усі команди без винятку показали чудову гру, у залі панувала атмосфера дружньої боротьби та жаги до перемоги.

Перше місце посіла команда „Козаки”, друге місце дісталось команді „Мельники” і почесне третє місце – команді школярів „Юніор”. Надзвичайно приємно зазначити, що титул кращого гравця турніру отримав учень 9-А класу Гаркавенко Володимир.

Усі учасники змагань були нагороджені грамотами та цінними призами (баскотбольний м’яч, насос для накачування м’ячів та сертифікати на знижку в інтернет-магазині).

/Files/photogallery/732/DSCN0955.jpg/Files/photogallery/732/DSCN0961.jpg/Files/photogallery/732/DSCN0967.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 194