Зустріч учнів 9-11 класів Глинянської ЗОШ І-ІІІ ступенів з представниками Червоненського ВПУ

2 березня 2017року відбулася зустріч учнів 9-11 класів Глинянської ЗОШ І-ІІІ ступенів з представниками Червоненського ВПУ .

Учні школи мали змогу дізнатися про перелік професій та умови вступу до ВПУ, а також стали учасниками майстер-класу з перукарського мистецтва та манікюру, який провели для них майстри виробничого навчання Червоненського ВПУ разом зі своїми учнями. Майстри виробничого навчання ознайомили школярів з методами зачісок відповідно до певних типів обличчя. Учні училища продемонстрували виконання різних видів зачісок, навчили підкреслювати переваги та приховати недоліки обличчя, а також ознайомили учнів з різними способами плетіння кіс. Дівчатка та хлопці мали змогу зробити манікюр, стильні стрижки та зачіски . Стати на деякий час моделями для перукарів захотіли стільки дівчат та хлопців, що довелося навіть подовжити майстер-клас, результатами якого залишилися задоволені як майбутні майстри, так і "клієнти".

Учні нашої школи отримали запрошення на День відкритих дверей училища. Чекаємо на нові зустрічі й продовження співпраці з викладачами та учнями чудового навчального закладу, що готує справжніх професіоналів!

/Files/photogallery/732/DSCN0534.jpg/Files/photogallery/732/DSCN0559.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 179