День профорієнтації

Для майбутніх випускників шкіл навчання – це перший відповідальний крок, це стартова вирішальна сходинка на шляху до перемог. Адже, як любив повторювати відомий американський оратор Джим Рон, успіх – це не те, що ми маємо, це те, ким ми стаємо в результаті.

22 лютого 2017 року учні 9, 11 класів Глинянської ЗОШ І-ІІІ ст. з класним керівником 9-Б класу Боргушом А.Б. та директором школи Пелихом М.М. побували на Дні відкритих дверей у Золочівському професійному ліцеї.

В фойє закладу гостей гостинно зустрічали учні та представники адміністрації. Школярів чекала захоплива екскурсія інноваційними навчальними лабораторіями та майстернями. Директор професійного ліцею І.З.Смолин у своєму виступі розповів про історію ліцею, зазначивши, що сьогодні тут навчаються за різними програмами юнаки та дівчата після закінчення 9 і 11 класів. Учбовий заклад має ліцензію на навчання 16 професій, які допомагають опановувати понад 70 викладачів та майстрів виробничого навчання і вихователів. Майстри виробничого навчання та викладачі надали консультації щодо професій, які можна здобути тут, умови навчання та подальшого працевлаштування молоді. Найкращі учні, разом зі своїми майстрами, провели майстер-класи, розповіли про обрані професії. Після цікавої та змістовної екскурсії гостей чекав ще один несподіваний сюрприз: усіх пригощали власною випічкою, яку можна назвати візитною карткою закладу, чаєм та солодощами.

В ліцеї постійно функціонують гуртки художньої самодіяльності: вокально-інструментальний, драматичний, танцювальний. Учасники цих гуртків у День відкритих дверей дали чудовий концерт.

Схвальні відгуки і подяки від учнів, та педагогів стали підтвердженням досягнення профорієнтаційної мети заходу.

/Files/photogallery/732/DSCN0372.JPG/Files/photogallery/732/DSCN0375.JPG/Files/photogallery/732/DSCN0386.JPG/Files/photogallery/732/DSCN0376.JPG/Files/photogallery/732/DSCN0383.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 297