« Ми творчі діти - ми вміємо радіти»

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії і творчості.

В.О. Сухомлинський

Мрії притаманні кожній дитині – зрости здоровим, талановитим, успішним громадянином України. Здатність до творчого мислення і до творчості взагалі формується та розвивається протягом усього життя людини, але найефективніше у дитячому віці. Розвинути, виховати в дітей творчість завдання кожного педагога. Тому я впроваджую нові, нестандартні методи навчання, сію в дитячі серця елементи творчості, а в результаті – отримую розумних, талановитих дітей, які прагнуть творчої діяльності.

В своїй педагогічній практиці Боргуш М.П. також впроваджує творчі ігри та завдання для навчання та виховання. Кожна особистість має творчий потенціал і може проявити себе в творчій діяльності. На думку учительки у творчій діяльності дитині легше проявити себе, вона краще спілкується, знаходить вихід з тієї чи іншої ситуації. Творча людина здатна перетворювати на краще навколишній світ.

Сьогодні вже неможливо навчати традиційно: у центрі навчально-виховного процесу має бути учень. Від його творчої активності залежить успіх у свідому опануванні шкільної програми.

/Files/photogallery/732/DSCN0013.JPG/Files/photogallery/732/DSCN0018.JPG/Files/photogallery/732/DSCN0024.JPG/Files/photogallery/732/DSCN0170.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 176