Урочиста лінійка, приурочена 28 річниці виведення радянських військ з Афганістану.

У середу , 15 лютого 2017 року, у Глинянській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася урочиста лінійка, приурочена 28 річниці виведення радянських військ з Афганістану. Учні 9-Б класу (класний керівник Боргуш А.Б.) своїм виступом нагадав присутнім ті лиховісні дні.

Також учні 9-Б класу разом з класним керівником Боргушом А.Б., заступником з виховної роботи Блонською І.М., директором Глинянської ЗОШ І-ІІІ ст. Пелихом М. М. і членами Спілки ветеранів Афганістану (воїнами-інтернаціоналістами) відвідали місцеве кладовище, де взяли участь у вшануванні пам’яті загиблого в Афганістані мешканця міста Глиняни - Мотуза Василя.

Усе менше їх, обпалених страшною війною на чужій землі, залишається серед нас. Усе більше тих, яким би ще жити і жити, відходить у вічність. Нам про все це треба знати, бо це наша історія (нехай і жорстока), наше минуле, а без минулого не може бути майбутнє. Серед працівників нашої школи є воїн-афганець Іван Степанович Жукровський. Нечасто згадує він про ті страшні дні. За кожним його словом стоїть хтось із побратимів, події тої страшної «чужої» війни.

Майданом горя військомат

Повік застався для народу,

Душив обдурений солдат

В Афгані Правду і Свободу.

/Files/photogallery/732/DSCN0183 (2).jpg/Files/photogallery/732/DSCN0192 (21).jpg/Files/photogallery/732/DSCN0196 (28).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 185