Літературний вечір «Любові пам’ять незабутня»

Любов є життєдайний вогонь у душі людини.

І все, що створено людиною під впливом

цього божественного почуття,

відзначено печаттю життя і поезії.

Т. Шевченко

Про Шевченка ми чуємо з дитинства, говоримо про нього як про поета, борця, пророка, художника. А сьогодні розкриваємо ту сторінку життя, про яку згадують дуже рідко. Про кохання Т. Шевченка написано численні спогади, наукові дослідження, романи, поеми. Але, певна річ, далеко не все сказано. У тому, кого і як кохає велика людина та й звичайна теж, розкривається історія цілого покоління, атмосфери часу. Т. Шевченко шукав у коханні жіночий ідеал коханої, дружини, прагнучи виходу із самобутності особистої та суспільної. А для нас це важливі уроки людяності.

Учні Глинянської ЗОШ І-ІІІ ст. разом із заступником директора з виховної роботи Блонською І. М. взяли участь у літературному вечорі «Любові пам’ять незабутня», приуроченому вшануванню пам’яті Т. Г. Шевченка , який провела бібліотекар читального залу Глинянської міської бібліотеки Петрова Н.Є.

Діти відкрили для себе ще одну сорінку багатогранного життя поета, торкнулися найніжніших струн його душі, які творили найдивовижнішу музику – кохання. Учні читали інтимні поезії Шевченка, припадаючи до духовної криниці Великого Кобзаря.

/Files/photogallery/P3100125.JPG/Files/photogallery/P3100137.JPG/Files/photogallery/P3100140.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 181